Världen är full av positiva kundupplevelser och anställdas erfarenheter - med hjälp av oss får alla veta om dem. Läs mer.

DENNA KUNDERFARENHET ÄR PRODUCERAD OBJEKTIVT AV TRUSTMARY SWEDEN AB.

Läs mer

Innofactors Cloud Journey gjør det mulig for Wallenius Wilhelmsen å skalere etter behov

Wallenius Wilhelmsen er markedsledende innen RoRo-skipsfart og kjøretøylogistikk, transport av biler, lastebiler, rulleutstyr og stykkgods over hele verden.  De er aktive 24/7 og 365 dager i året. De ønsket å modernisere applikasjonsporteføljen og leveringsplattformen for å være forberedt på de framtidige kravene til bedriften. Innofactor AS har vært deres partner i denne prosessen siden 2015.

Siden Wallenius Wilhelmsen er et selskap som opererer over hele kloden er det ekstremt viktig at de kan skalere virksomheten sin, både når det kommer til geografi og volum. De har satt i gang et digitalt transformasjonsprogram, og mener dette har en sentral rolle i fremtidig forretningsstrategi. Lars Løvf, Global Cloud Architect hos Wallenius Wilhelmsen, valgte Innofactor AS som partner da han ville etablere en fremtidssikker digital plattform i Microsoft Azure.

– Vi trenger en partner, som kan designe, implementere og gi oss råd gjennom hele prosessen med å flytte til skyen. Innofactor AS er en nøkkelpartner for oss, uttaler Løvf.

Økt markedshastighet gjort mulig ved å gå over til skyen

Wallenius Wilhelmsen gjennomfører for tiden en betydelig skytransformasjon, der seks av de fysiske datasentrene deres, i Storbritannia, USA og Singapore, blir transformert til Hyper Scale Cloud. Målet er å ha bedre og raskere skalerbarhet i fremtiden.

– Tiden til produktet er på markedet blir mer kritisk ettersom vi går fra forventinger om måneder og år til uker og måneder, sier Roopesh Das som jobber for SVP for Digital og IT ved Wallenius Wilhelmsen.

 «Veldig dyktige, kapable og lette å jobbe med»

Das og Løvf er begge fornøyde med samarbeidet med Innofactor AS og mener at Innofactor AS har hjulpet dem med å være bedre forberedt på fremtidens IT-krav i logistikkbransjen.

– Konsulentene i Innofactor AS er veldig dyktige, kapable og lette å jobbe med. I tillegg er de veldig dynamiske og fleksible, hvis det er endringer i siste øyeblikk fra vår side.  Derfor vil jeg anbefale dem som IT-partner til andre kunder, oppsummerer Løvf.

Innofactors oppgave er å hjelpe kunder med å digitalisere sin virksomhet, fremme en samarbeidsmessig arbeidsform og utvikle forretningsprosesser ved å benytte data-drevet beslutningstaking og sikre skytjenester.
Se företagsinformation

Skicka ett meddelande

Fick du bra service? Berätta det för oss.

Anmäl ett företag som betjänade dig bra

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.