Världen är full av positiva kundupplevelser och anställdas erfarenheter - med hjälp av oss får alla veta om dem. Läs mer.

DENNA KUNDERFARENHET ÄR PRODUCERAD OBJEKTIVT AV TRUSTMARY SWEDEN AB.

Läs mer

Mester Grønn hadde behov et bedre timeregisteringssystem – så fant de Quinyx

Mester Grønn er den største blomsterkjeden i Norge og har per i dag 126 butikker og 1400 ansatte. HR-direktør Rita Børke og lønnsansvarlig Linda Tangen fra Mester Grønn mener at Quinyx sparer dem og deres ansatte verdifull tid.

Mester Grønn har blitt brukt Quinyx i litt over et år nå av alle ansatte – fra ledere og avdelingen for lønnsberegning til ansatte som klokker inn hver dag.

– Quinyx er et flott nettbasert timeregistreringsysstem. Det er enkelt å bruke både for de ansatte og for dem som er ansvarlige for å holde kontroll på timene, sier Tangen.

Mobilappen virker som en drøm

– Alle ansatte jeg har pratet med, sier at appen virker som en drøm. For en butikkjede som oss som bare har en datamaskin i bakrommet, er det uvurderlig å ha lett tilgang av den typen denne mobilappen gir oss, sier Børke.

Med deres gamle timeregistreringssystem gikk mye tid til spille fordi ledelsen måtte aktivere systemet manuelt på starten av dagen og deaktivere det på slutten av hver dag.

– Systemet måtte aktiveres, en prosess som tok 15 minutter. Det tok 15 minutter å stenge den ned. Dette måtte gjøres hver dag, så vi sparer tid med Quinyx, sier Tangen.

Regelmessige oppdateringer og konstant optimalisering er nøkkelen

Tangen og Børke mener begge at Quinyx fungerer veldig bra, og de har bare hørt positive tilbakemeldinger om det fra alle som bruker det.

– Det er et veldig fleksibelt system som er enkelt å bruke. Det oppdateres også jevnlig med gode funksjoner, og optimaliseres også kontinuerlig, fortsetter Tangen.

– Alle som jeg har snakket med om Quinyx mener at det er så mye bedre enn det forrige systemet. Det er så mye mer effektivt enn det forrige, og vi vil aldri gå tilbake til det gamle, konkluderer Børke.

Skicka ett meddelande

Fick du bra service? Berätta det för oss.

Anmäl ett företag som betjänade dig bra

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.