Världen är full av positiva kundupplevelser och anställdas erfarenheter - med hjälp av oss får alla veta om dem. Läs mer.

DENNA KUNDERFARENHET ÄR PRODUCERAD OBJEKTIVT AV TRUSTMARY SWEDEN AB.

Läs mer

Rototec har kapasiteten som skal til for å gjøre jobben – raskt og effektivt

Boligenergi AS ble etablert for noen år siden og eies av OBOS og AF Gruppen. Selskapet fokuserer på å redusere energiforbruket i norske borettslag. Sammen med Rototec har de gjort Ulven borettslag til et mer miljøvennlig borettslag med en bærekraftig varme- og kjøleløsning.

Boligenergi har nå arbeidet med Rototec som samarbeidspartner i tre år, og Rototec borer nå alle energibrønnene deres. Behovet for energiboring har vokst etter at Norge bestemte seg for å bevege seg bort fra olje og bruke mer geoenergi.

«Rototec har evnene og kapasiteten som skal til for å bli vår partner: de er et stort selskap med tilgang til mye utstyr og kunnskap om hvordan jobben skal gjøres. Å velge et mindre selskap var ikke aktuelt da boring i berggrunnen er en risikabel prosess», sier Knut Olav Knudsen, daglig leder i Boligenergi, om samarbeidet med Rototec.

«Uten god planlegging er det ingen som vet hva man vil finne før boringen starter», legger han til.

Rekordhastighet – færre forstyrrelser

Rototec har en fordel over sine konkurrenter: de er ekstremt effektive takket være ekspertisen og erfaringen de har på fagfeltet.

«Her i Ulven klarte de å bore alle brønnene på bare noen få uker. De boret til sammen 88 energibrønner og brukte seks bor på jobben, som er helt uten sidestykke. Jeg tror de må ha satt norsk rekord med tiden de brukte og påvirket slik fremdriftsplanen for hele prosjektet», forklarer Knudsen.

«Fremtiden med Rototec er lys»

Ettersom norsk lovgivning om bruk av olje har fått mange borettslag til å se på nye løsninger for oppvarming og kjøling, planlegger Boligenergi å fortsette det velfungerende samarbeidet med Rototec for å dekke dette behovet.

«Jeg tror fremtiden vår med Rototec blir lys. De er ledende i det norske markedet, og vi ser frem til å samarbeide med dem i mange år fremover», sier Knudsen.

«Jeg anbefaler samarbeid med Rototec til andre også. De har kapasiteten og kunnskapen som skal til for å få jobben gjort.»

Rototec är en innovativ pionjär inom geoenergi.
Se företagsinformation

Skicka ett meddelande

Fick du bra service? Berätta det för oss.

Anmäl ett företag som betjänade dig bra

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.