Världen är full av positiva kundupplevelser och anställdas erfarenheter - med hjälp av oss får alla veta om dem. Läs mer.

DENNA KUNDERFARENHET ÄR PRODUCERAD OBJEKTIVT AV TRUSTMARY SWEDEN AB.

Läs mer

Nye køleløsninger til 7-Eleven butikker

Reitan Group er en norsk grossist og detailfranchisegiver. En af Reitan Groups franchiser i Europa er nærbutikskæden 7-Eleven. Viessmann har indvilget i at levere køleløsninger til alle 7-Eleven-butikker i hele Europa. En af de første renoveringer fandt sted i en 7-Eleven beliggende på Frederiksberg i København.

Viessmann og Reitan Denmark arbejdede tæt sammen for at finde de bedste løsninger med hensyn til køleløsninger og æstetik.

– Vi ønskede virkelig at fokusere på, hvordan butikken skal se ud og føles, siger Henrik Thomassen. Han arbejder som leder af mini-markedsløsninger hos Viessmann.

Kundefeedback var vigtigt

En af de ting, Reitan Danmark og Viessmann gerne ville understrege, var at præsentere produkterne på en måde, så kunderne rent faktisk køber dem. For at opnå dette besluttede de at bede om deres kunders mening.

– Hvilke produkter kan de lide, hvilken slags produkter vil de gerne se i fremtiden, og så videre, siger Thomassen.

– Når de nævnte en vare, besluttede vi så, hvordan vi skulle præsentere den for at få det bedst mulige salg, fortsætter han.

Første af mange

En konkret fordel ved det nye system er det faktum, at det producerer mindre varme og støj.

– Når en kunde kommer ind i en butik, skal miljøet føles behageligt. Der må ikke være for meget støj, og temperaturen skal være behagelig, siger Thomassen.

Da dette er en af de første 7-Eleven kølerenoveringer, vil den tjene som et eksempel for de kommende projekter.

– Med dette projekt forsøgte vi at angive retningslinjer for, hvordan vi renoverer de næste butikker, afslutter Thomassen.

Skicka ett meddelande

Fick du bra service? Berätta det för oss.

Anmäl ett företag som betjänade dig bra

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.